SOFTWARE

Stižu noviteti u Windows 11

Ažuriranje donosi i novu funkciju kopiranja teksta u Snipping Tool, koja sada može da identifikuje i deli tekst snimaka ekrana, a tu je i funkcija koja olakšava automatsko uređivanje imejlova i telefonskih brojeva sa slika.

Kako da preuzmete iOS 17 na svoj iPhone

Ažuriranje iOS 17 je veliko, tako da proces instalacije nije uvek gladak – posebno ako vam nedostaje prostora za skladištenje. Ali kada je instaliran, otkrili smo da radi prilično glatko i bez grešaka, čak i na starijim iPhone uređajima.Takođe donosi niz nadogradnji koje se pomalo vrte u glavi, tako da za kompletan obilazak njih pogledajte naš vodič za iOS 17 i našu punu recenziju iOS 17.

Da li je Microsoft slučajno otkrio izgled Windows 12?

Microsoft je navodno predstavio sledeću veliku verziju Windows-a sa korisničkim interfejsom koji ima plutajuću traku zadataka pored prozirne trake sa informacijama na vrhu ekrana. Prema Zaku Boudenu iz Windows Centrala, sledeće veliko izdanje Windows-a zove se „Next Valley“, nastavljajući konvenciju imenovanja Valley koja je počela sa Windowsom 11. Slika je prikazana tokom demonstracije na Ignite 2022, gde je cilj ovog dizajna navodno da se bolje prilagodi različitim uređajima, poput tableta i perifernih uređaja.

Recent Articles

Stay on op - Ge the daily news in your inbox

spot_img