HARDWARE

Samsungova nova linija televizora i inovativnih kućnih aparata

Novi uređaji, koji slede filozofiju neophodnog, inovativnog i skladnog, ističu se svojom funkcionalnošću, estetikom i velikim prioritetom na uštedi električne energije.

LPCAMM2 – Nova vrsta RAM modula

Zaboravite na integrisanu LPDDR5X RAM u laptopovima, stigao je LPCAMM2.

Apple iPad događaj 2024

Tim Cook je opisao jučerašnji Apple iPad događaj kao „najveći dan za iPad od njegovog predstavljanja“ – i da li je hype ili ne, možda ima pravo. Na kraju krajeva, na Let Loose događaju predstavljeni su novi iPad Air i iPad Pro, novi Apple M4 čipset, plus nova dodatna oprema i softver.

Stiže Sony PlayStation 5 Pro

Nova unapređenja će PS5 Pro učiniti mnogo sposobnijom za renderovanje igara kada je "ray tracing" uključen i omogućiti igranje u mnogo većoj rezoluciji i sa većim frejm rejtom.

Kina zabranila američke procesore i softver u vladinim kompjuterima

I pored toga što su uvedena još u decembru, nova pravila su tiho stupila na snagu tek sada, a njihovo uvođenje bi moglo značajno da utiče na poslovanje kompanija Intel i AMD

Apple Watch Series 9 predstavljanje

Nakon nekoliko prilično iterativnih ažuriranja, Apple Watch Series 9 konačno donosi zaista uzbudljivu, svakodnevnu novu funkciju za vodeći Apple Watch u obliku Double Tap-a. Ovaj gest će sigurno izazvati talas kada bude dostupan kasnije ove godine, i bilo mi je zadovoljstvo da ga koristim tokom svog kratkog vremena sa satom.

Najnovije objavljeno