AUDIO / VIDEO

Sony Bravia X950H/XH95 4K LED-LCD TV

Imamo osećaj da je Soni X950H serija 4K TV (XH95 i X9500H) skrojen za nas. Gotovo savršeno rešava sve probleme koje smo imali sa manje nego neverovatnim Soni X950G/XG95, i to čini tako što nudi glasniji i jasniji zvuk, uz dodavanje brojnih pametnih promena korisničkog interfejsa koje olakšavaju prilagođavanje slike bolje nego ikad.

Nikon Z9 – opis aparata

Nikon Z9 je znameniti Nikon mirrorless aparat na koji su čekali profesionalni fotografi divljih životinja i sporta. Vodeći model punog kadra koji preuzima dirigentsku palicu od Nikon D6 – i označava kraj profesionalnih Nikon DSLR-a – Z9 vidi da Nikonova tehnologija bez ogledala pravi veliki korak napred i odgovara napretku Canon-a i Sony-a.

Nikon D3500 gde ćeš bolje za 1080p video

Nikon D3500 je star više od dve godine, ali ostaje naš izbor broj jedan za titulu najboljeg DSLR-a za početnike. Zašto tako? Iako je to delom posledica nedostatka nove konkurencije - većina proizvođača je sada prestala da proizvodi nove DSLR-ove - takođe zato što D3500 usvaja osnove na način na koji je to uspelo nekolicini drugih kamera.

Panasonic GH5 Mark II – opis

Dugo očekivana Panasonic GH6 kamera mirrorless za filmske stvaraoce zvanično će stići „do kraja 2021. godine“, ali tek nakon dolaska Panasonic GH5 Mark II fokusiranog na striming.

LG otkriva najbolju veličinu OLED televizora – i to ogromnu

LG je zabeležio da je njegova nova 83-inčna OLED ploča najbolji način da iskusite svoje najnaprednije OLED televizore - umanjujući nade vlasnika 55-inčnih ili 65-inčnih televizora.

Recent Articles

Stay on op - Ge the daily news in your inbox

spot_img