Nikon kupio RED, američkog proizvođača kamera

RED će postati filijala kompanije Nikon u pokušaju da se proširi na tržište digitalnih filmskih kamera.

Recenzija Panasonic Lumix G9 II

Recenzija Panasonic Lumix G9 II. 5 godina nakon izlaska G9, G9 II je velika nadogradnja! Pročitajte opis o ovom apratu na SajberSfera portalu

DJI Mavic 3 je vodeći dron u klasi

DJI Mavic 3 - Veliki senzor donosi i veliku cenu!

Sony Bravia X950H/XH95 4K LED-LCD TV

Imamo osećaj da je Soni X950H serija 4K TV (XH95 i X9500H) skrojen za nas. Gotovo savršeno rešava sve probleme koje smo imali sa manje nego neverovatnim Soni X950G/XG95, i to čini tako što nudi glasniji i jasniji zvuk, uz dodavanje brojnih pametnih promena korisničkog interfejsa koje olakšavaju prilagođavanje slike bolje nego ikad.

Nikon Z9 – opis aparata

Nikon Z9 je znameniti Nikon mirrorless aparat na koji su čekali profesionalni fotografi divljih životinja i sporta. Vodeći model punog kadra koji preuzima dirigentsku palicu od Nikon D6 – i označava kraj profesionalnih Nikon DSLR-a – Z9 vidi da Nikonova tehnologija bez ogledala pravi veliki korak napred i odgovara napretku Canon-a i Sony-a.

Nikon D3500 gde ćeš bolje za 1080p video

Nikon D3500 je star više od dve godine, ali ostaje naš izbor broj jedan za titulu najboljeg DSLR-a za početnike. Zašto tako? Iako je to delom posledica nedostatka nove konkurencije - većina proizvođača je sada prestala da proizvodi nove DSLR-ove - takođe zato što D3500 usvaja osnove na način na koji je to uspelo nekolicini drugih kamera.

Najnovije objavljeno