Sims 4, najbolje ekspanzije

Sims 4 TOP 10 ekspanzija – proširenja za dodatnu zabavu!

Najbolja proširenja Sims 4 poboljšavaju i dodaju klasičnu seriju simulacija na sve moguće načine, dodajući nova područja, novu mehaniku igranja, nove predmete i nove načine mučenja svojih sićušnih ljudi u The Sims 4.

Naš tim The Sims 4 opsesivnih je uložio stotine, verovatno hiljade sati igranja Simsa u rangiranje najboljih Sims 4 proširenja koja serija nudi, na osnovu sadržaja, zadovoljstva i dobre staromodne zabave.

Proširenje The Sims 4 Cottage Living, koje treba da se pojavi u julu, a dodavanje dugo očekivanog uzgoja ova lista bi mogla da se promeni, ali sada, ovo su najbolja proširenja za Sims 4.


Get Together

Get Together
Get Together

Dostupno na: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S

Get together nudi novi način druženja vaših Sims-a, sa funkcijom Klubovi koja vam omogućava da organizujete okupljanja među istomišljenicima. Možda ste deo Paragona, koji vole modu, ili Upper Crusts, koji su gomila gurmana – vezaćete se sa onim s kim odlučite da se družite, dobijajući socijalna pojačanja i tajna rukovanja, što više iskulirate s njima. .

Tu su i dodaci DJ-a i plesnih veština, koje čine neke ozbiljno zabavne zabave, i fudbal, pikado i druge zabavne igre koje čine stvari živahnima. Windenburg je lep, inspirisan nemačkim gradom sa javnim bazenom koji podseća na party-friendly gradove poput Berlina.

Možda je malo svetla na strani karakteristika kada se zadrži protiv nekih novijih paketa za proširenje, ali Get Together je neophodan za Simse koji vole zabavu.

Island Living

Island Living
Island Living

Island Living vam omogućava da svog Sima odvedete od stresa njihovog redovnog života do Sulanija, prelepog ostrvskog raja u kojem mogu živeti potpuno van mreže.

Island Living zaista daje vašem Simu ukus ostrvskog života – možete se družiti sa delfinima, lenčati na plaži ili postati sirena. U ovo proširenje uključeno je nekoliko lepih građevinskih predmeta i sjajni Create-A-Sim objekti koji zaista prihvataju polinezijsku kulturu koja ga je inspirisala.

Island Living nudi sasvim drugačiji stil igranja, sa opuštajućom i ležernijom atmosferom koja ne zahteva da se vaš Sim neprestano trudi i naglašava. Postoje slapovi, plaže, jet-ski i prelepi festivali koje organizuju lokalno stanovništvo.

To je sjajno pakovanje, iako ono koje će se nakon nekog vremena početi osećati pomalo besciljno. Možda se samo loše opuštamo …

City Living

City Living
City Living

Srž City Living-a predstavlja sam grad – San Mishuno, prelep, užurban grad koji vam pruža priliku za iznajmljivanje stanova – što nije moguće bez ovog proširenja (ili Eko životnog stila).

Prirodno, iznajmljivanje stana dolazi sa svim neželjenim efektima stana, poput bubašvaba i vodovodnih problema, što čini ozbiljno zabavno igranje.

San Mishuno, kao i bilo koji drugi grad, nudi jedinstvena kulturna iskustva poput tematskih festivala, tezgi sa hranom i karaoke barova. Zabavan je svet za druženje, a ako ste graditelj, zabavan će izazov biti obnova stana.

City Living takođe dodaje karijeru rada kod kuće Uticaj socijalnih medija i kritičare, koji se i dalje osećaju moderno i relevantno godinama nakon objavljivanja. Ne postoji nijedan drugi Sims 4 svet kao što je San Mishuno, tako da je to odlična opcija za one koji vole gradsku igru.

Discover University

Discover University
Discover University

Slanje vašeg sim-a na koledž je ozbiljan poduhvat, ali kao nagradu dobićete puno novih mehanizama igranja.

Prvo ćete morati da odlučite da li žele da pohađaju Univerzitet u Britechesteru ili moderniji Foxbury Institute, da se prijave, podignu zajam i onda odluče gde će živeti.

Jednom kad uđete u to, luda je navala nastave poput robotike i zlikovca, pokušavajući da vaša soba u domu deluje kao kod kuće i … pridruživanje kultu koledža ostavljanjem kolača ispred statue?

Intenzivno je žonglirati svim zahtevima i obradovati svog sima na fakultetu, ali na dobro obrazovanje ne možete staviti cenu. (Iako ovo proširenje košta 39,99 USD.)

Eco Lifestyle

Eco Lifestyle
Eco Lifestyle

Eco Lifestyle je paket za proširenje koji vam zadaje da obratite pažnju na to kako žive vaši Sims, što dodaje zaista zanimljiv sloj igranju. Koliko električne energije koristi vaš Sim, i koliko je ekonomski svestan taj dugi kontemplativni tuš koji uzimaju svakodnevno?

Eco Lifestyle uvodi mehaničara Eco Footprint u sve svetove Sims 4, gde izbor igranja utiče na stanje sveta – poput dodavanja smoga na mesta koja su zagađenija ili prelepe čiste vode u ona područja koja su ekološki svesnija. Postoji nova karakteristika Akcionog plana za susedstvo, koja pomaže da se vaši komšije osećaju isprepletenije, jer grad može glasati za stvari kao što su ekološki prihvatljivi uređaji, koja nudi dodatnu veštinu spretnosti i uticaja za popravljanje uređaja ili nadogradnju na one zelenije.

Naravno, postoje i susedski akcioni planovi kao We Wear Bagas, što znači da će vaši sugrađani lutati sa smeđim papirnatim kesama na glavi … Sims 4 voli neki apsurd, to je sigurno.

Get To Work

Get To Work
Get To Work

Pretvaranje vašeg sim-a u nadničarskog roba u programu Get To Work puno je ispunjavajuće od vaše stvarne karijere. Ovo proširenje dodaje karijeru lekara, detektiva i naučnika vašim mogućnostima i omogućava vam da kontrolišete svoju malu osobu dok radi svoj radni dan, rešavajući zločin ili spašavajući živote.

Za nezavisnije vrste postoji mogućnost izgradnje, posedovanja i upravljanja gomilom različitih maloprodajnih preduzeća, a postoje i nove veštine koje se mogu koristiti kao sporedna gužva, poput pečenja i fotografisanja.

Svakako, eventualno označavanje svih zadataka koje vaši simovi treba da rade tokom radnog dana može početi previše da se oseća kao vaš pravi posao, ali ovde bar možete jednostavno da koristite prevaru kada napustite i navalite.

Snowy Escape

Snowy Escape
Snowy Escape

Mt. Komorebi je predivan svet inspirisan Japanom koji unosi nešto toliko potrebne raznolikosti u pakete proširenja Sims, koji se često zasnivaju na američkim ili evropskim gradovima.

Lako je glavni kandidat za najbolje Sims 4 pakete za proširenje i visoko se kotira zbog toga koliko je zabave strpano u ovaj paket.

Snowy Escape donosi mnoštvo snežnih sportova i aktivnosti, uključujući penjanje na stene, sankanje, snoubording, skijanje i planinarenje. Ali nisu samo aktivnosti povezane sa snegom ono što ovaj paket čini lepim – tu su opuštajući onsen izvori, dodatak Hot Pot i apsolutno oduzimajući dah dekor nadahnut Japanom.

Toliko je zabavno graditi dom sa shoji prozorima, tatami prostirkama i drugim minimalističkim dizajnerskim komadima – zaista unosi savremeni osećaj u igradnju u Sims 4.

Snowy Escape čak dodaje mogućnost skidanja cipela po ulasku u dom, ljupko klimanje kulturom iz koje crpi inspiraciju.

Get Famous

Get Famous
Get Famous

Get Famous je jedno od tri najbolja proširenja sim-a, jer ne samo da hvata ozloglašenu glad Kardashian-a zbog zloglasnosti, već je i jedan od onih dodataka koji utiče na sve što vaš sim radi.

Morate piškiti? Objavite na društvenim mrežama dok ste u kupatilu. Treba da budete društveni? Upoznajte poznatu ličnost u lokalnom baru na novoj lokaciji, Del Sol Vallei.

Treba vam simoleona? Započnite novu karijeru kao influenser ili streamer. Uzimanje sim-simulatora za glumca je zabavan način da budete plaćeni i postanete poznati, a pogodnosti (i još negativnih hirova) otključaćete provlačenjem od Z-liste do A-liste.

Takođe, ovo proširenje uvodi opciju toaleta od punog zlata, što je dovoljan razlog da ga kupite.

Seasons

Seasons
Seasons

Napokon, vaš sim- može proslaviti Božić – ili Winterfest – i gomilu drugih sezonskih praznika. Ovo je jedno od najboljih Sims-ovih proširenja za dodavanje raznolikosti u životni ciklus vašeg sim-a, redovnim događajima i promenljivim vremenskim prilikama koje vaš sim mogu učiniti sretnijim – ili, ako niste pažljivi, sim može ostati smrznuta u večernjoj haljini praveći snežne anđele na zabavi.

Između ukrašavanja kuće za različite praznike, koketiranja sa ocem Winterom, isprobavanja nove vrtlarske karijere i odabira zimske opreme, ovo je jedno proširenje koje će vas držati budne satima.

Cats and Dogs

Cats and Dogs
Cats and Dogs

Da li zaista treba da objasnimo zašto je Cats & Dogs jedan od najboljih Sims paketa za proširenje?

Možete imati mačke i pse. To je to, to je rezonovanje.

The Sims 4 ide dalje od ovog paketa kućnih ljubimaca, pružajući vam priliku da stvorite kućnog ljubimca, birajući razne vrste pasa i mačaka i prilagođavajući ih koliko god želite. Oh, i možete ih obući u preslatke odeće, kao da ovo već nije bilo preslatko.

Sims mogu stvoriti dugotrajne veze sa svojim ljubimcima na osnovu njihove svakodnevne interakcije, a svaki ljubimac ima jedinstvenu ličnost. Trenutno imam psa koji je zabrinjavajuće opsednut mojim frižiderom, na primer.

Takođe možete postati veterinar i voditi kliniku za mačke i pse, pomažući bolesnim životinjama iz zaliva Brindleton da se osećaju bolje. Ovaj paket je neverovatan i obavezan za ljubitelje životinja.

Viralno

Baner ContraTeam 160×600

Sajber Sfera - Tech News, IT, Gaming...