Izgleda da je aplikacija Google na iOS-u dobila novo uskršnje jaje: prilično zabavnu malu fliper aplikaciju skrivenu u meniju „Tabs“.

Izgleda da je igra dodata pre nekoliko nedelja, primećeno je nekoliko YouTube video snimaka i Reddit posta sredinom juna.

Otvaranje igre flipera je jednostavno: pređite na karticu Tabs, uh, karticu u Google-ovoj iOS aplikaciji, izbrišite sve otvorene kartice, a zatim sačekajte da šareni oblici počnu puzati od dna ekrana.

Prevucite prstom nagore po tim oblicima i pokrenućete iznenađujuće fliper sa punim funkcijama direktno u aplikaciji.

Sponzorisano

Gameplay zapravo deluje kao kombinacija flipera i Brick Breakera, sa svakim nivoom koji rađa raznolike šarene oblike koji se smanjuju i na kraju nestaju sa svakim pogotkom.

Svaki nivo dodaje nove varijacije branika i više oblika u mešavinu, a postoje i pojačanja: srce dodaje dodatan život, plava zvezda deli fliper na dva dela, a žuta zvezda čini loptu većom i lakšom za udaranje.

Radi i van mreže (bez interneta), u slučaju da zaglavite u avionu ili metrou i nekako uspete da na svom telefonu imate samo aplikaciju Google za zabavu bez interneta.

Postoji li stvarna svrha fliper uskršnjeg jajeta? Ne baš. (Isto bi se moglo reći i za obični fliper, pretpostavljam.) Ali egzistencijalna priroda flipera izvan je okvira ovog posta na blogu – osim toga, moram da se vratim i pokušam da pobedim svoj rezultat.