Naslovna HARDWARE GADGETS Apple Watch Series 9 curenje kaže da stiže u Barbie roze boji

Apple Watch Series 9 curenje kaže da stiže u Barbie roze boji

Apple Watch Series 9 dobija „Barbiecore“ tretman

Očekuje se da će Apple Watch Series 9 biti predstavljen u septembru, a kako se približavamo potencijalnom datumu lansiranja, sve više i više informacija počinje da izlazi. Ovo najnovije curenje navodno otkriva da će novi sat biti u kućištu od 41 mm i 45 mm, baš kao i Apple Watch Series 8.

Držeći se konvencija poput nekih od najboljih modela Apple Watch-a pre njega, Apple Watch serija 9 zvuči kao da će koristiti istu osnovnu šasiju kao i serija 8, bez većih spoljnih promena hardvera. Leaker ShrimpApplePro, čija su predviđanja u prošlosti bila tačna, objavila je na svom Twitter nalogu (ili X nalogu, kako se sada zove Twitter 🙁 ) nagoveštavajući da su videli Seriju 9.

Piše: „Pa, voleo bih da mogu da vidim bilo šta što je novo spolja, ali izgleda isto”. Uočen preko MacRumors-a, malo je verovatno da će Apple Watch Series 9 dobiti programabilno dugme za akciju poput onog predstavljenog na Apple Watch Ultra prošle godine, pošto Apple očigledno ostaje sa istim veličinama i dizajnom orijentisanim na digitalnu krunu.

Međutim, smatra se da Apple Watch Ultra 2 takođe stiže ove godine, gde očekujemo da ćemo videti nekoliko delova inovacija, uključujući 3D štampane delove kako bi bio lakši.

Međutim, Watch Series 9 ima jedno iznenađenje: kaže se da dolazi u novoj ružičastoj boji. Nije direktno inspirisan niti rečeno da je na bilo koji način vezan za objavljivanje filma Barbi, ali bi bilo naivno misliti da uspeh ovog filma nije uticao na ovu odluku, čak ni samo prikazivanjem novootkrivenog apetita sveta za sve stvari roze.

ShrimpApplePro takođe tvrdi da će Apple Watch Ultra 2 biti u novoj tamno sivoj/titanijum crnoj boji.

Exit mobile version