Naslovna VESTI Xiaomi Black Shark 4 datum izlaska i cena

Xiaomi Black Shark 4 datum izlaska i cena

Na Xiaomi se možete osloniti da će potkopati konkurenciju , i upravo to radi sa svojim najnovijim gejming smartfonom Black Shark 4

Najavljivan u martu, ovaj dugo očekivani uređaj iz Xiaomi gejming fokusiranim pod-brendom je sada spreman za pre order po relativno niskoj ceni.

Black Shark – image credit gsmarena.com

Black Shark najavljuje četvrtu generaciju uređaja i ona je dostupna za pred narudžbine na njihovom sajtu, i biće isporučivani kao i izaći u prodaju od 6. maja. Telefon možete naručiti iz SAD-a, Velike Britanije i Australije, mada ćete u potonjem regionu to morati da uradite putem Šaomijeve veb stranice, gde se isporučuje od 3. maja.

Sponzorisano

Takođe smo dobili neke cene za standardnu Black Shark 4 u dve konfiguracije, koje ćemo navesti u nastavku. Još nema reči o modelu Pro, tako da nije jasno kada će se to pojaviti u prodaji.

KonfiguracijaSAD cenaV. Britanija cenaAustralija cena
8GB RAM, 128GB interna $499£429$899
12GB RAM, 256GB interna$599£519Nema u prodaji
najavljene cene za Xiaomi Black Shark 4

Zdrava konkurencija


Po toj ceni Xiaomi Black Shark 4 tesno se takmiči sa drugim gejming telefonom, Nubia Red Magic 6, koji košta 599 GBP / £ 509 (otprilike 850 USD) sa 12 GB RAM-a i 128 GB skladišnog prostora.

Ova dva jeftinija gejming telefona potkopala su skuplje Lenovo Legion Phone Duel i Asus ROG Phone 5, mada bi uskoro mogla da ih pretuče novi telefon.

Black Shark

Priča se da još jedan Xiaomi podbrend, Redmi, radi na sopstvenom gejming telefonu – Redmi obično nudi jeftine uređaje sa impresivnim specifikacijama, tako da smo mogli da vidimo telefon koji po ceni nadmašuje sve svoje konkurente.

Dok taj telefon ne bude lansiran, Black Shark 4 je najpristupačniji novi gejming telefon iz 2021. godine. Pratite našu punu recenziju kada se upoznamo sa uređajem.

Exit mobile version