Naslovna VESTI Fall Guys – ovonedeljna besplatna igra na Epic Games prodavnici!

Fall Guys – ovonedeljna besplatna igra na Epic Games prodavnici!

Fall Guys

Fall Guys je besplatna, višeplatformska, masovna igra za više igrača

Fall Guys je besplatna, višeplatformska, masovna igra za više igrača, partijska kraljevska igra u kojoj se vi i vaši kolege takmičari takmičite kroz rastuće runde apsurdnog haosa na stazi sa preprekama dok ne ostane jedan srećni pobednik!

Pozvani ste da zaronite i izbegnete svoj put do pobede u panteonu nespretnih. Početnik ili profesionalac? Solo ili žurka? Fall Guys pruža stalno evoluirajuću, visoko koncentrisanu veselost i zabavu.

Sponzorisano

Jedina stvar važnija od pobede je da izgledate što smešnije dok dominirate. Zgrabite najgluplji kostim koji možete i stanite u red—šou uskoro počinje!

Fall Guys besplatan na Epic Games store-u
Fall Guys besplatan na Epic Games store-u

Takmičarski i kooperativni: Prebacite se između takmičarskih besplatnih za sve i kooperativnih izazova—ili se borite sa Blunderdomeom sa do 3 prijatelja!


Igrajte se sa prijateljima: Fall Guys podržava unakrsnu igru, društvo na više platformi i unakrsni napredak preko vašeg Epic Games naloga.


Sadržaj koji se stalno razvija: Igra ostaje sveža sa ograničenim vremenskim događajima i novim režimima igre. Svaka sezona sa sobom donosi nove kostime, saradnje, prepreke i načine igranja.


Veličanstveno prilagodljiv: Birajte između mnoštva boja, uzoraka, kostima i natpisnih pločica.

Skinite igricu besplatno na ovom linku!

Exit mobile version